Dr Harlina Murtad Juga Ke? - Soalan Untuk Blogger UMNO.


Amek kaw..

Episode pertama dia kat sini ==> http://amenoworld.blogspot.com/2014/03/lagi-gambar-melayu-murtad-blogger-umno.html

Tue diaa..

Dok galak fitnah orang. Fitnah punya fitnah punya fitnah sekali terfitnah pula program yang dianjurkan oleh kerajaan.

HAHAHA..

LAWAK GILA ah dorang neh.

Dorang dok sebarkan gambar2 wanita di atas menghadiri satu program untuk murtadkan diri beramai2 yang ada kaitan dengan DAP dan PR semua..

Sekarang, kita juga dapat tahu, salah seorang peserta yang hadir ke program tersebut ialah ikon wanita yang sering keluar masuk tv iaitu Dr. Harlina Halizah.

Bagaimana, adakah Dr. Harlina juga murtad wahai blogger UMNO?

Jawab le.

Baca ;

SAYA JUGA ADA DI SITU!

Tentu ramai yg dah dpt sharing gambar ni - dikatakan bukti perihal adanya dakyah terang2an memurtadkn kaum Melayu Muslim hari ini.

Dr Har tak pasti sejauhmana kebenaran dakwaan tersebut. 

Apa yg Dr Har AMAT PASTI - gambar ini yg dikatakan bahan bukti kpd dakwaan berat itu bukanlah gambar yg diambil dlm sebuah gereja!  Sebaliknya, gambar ini diambil dlm satu program mengenai Dasar Keluarga Negara anjuran bersama LPPKN & sebuah IPTA bertempat di ISTAC, Jln Duta KL pd bulan Feb 2012 yg lalu. Dr Har sendiri hadir sebg wakil NGO yg dijemput & berada bbrp barisan di hdpn mereka yg ada dlm gambar tersebut. 

Siapa yg was-was, perlu buat kunjungn ke Dewan Moot Court ISTAC yg mmpunyai dekor dalaman barisan kerusi kayu dgn tempat sandaran menegak & senibina Moorish Gothic spt yg terdpt di gereja2 Eropah.

Tindakan segelintir pihak yg sanggup menipu, mengelirukan apatah lagi memfitnah mereka yg tidak berdosa ini amat dikesali & menggambarkn sikap tgjwb yg amat rendah sekali. 

Apakah sebenarnya objektif utama penyebaran BUKTI PALSU ini? Di manakah etika, maruah & integriti?

Rujukan :  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=741256409227251&set=a.485671878119040.115546.100000286954844&type=1&relevant_count=1

Share this :

Previous
Next Post »