Kes Rempit - Ini Gambar Suspect Kepada Remaja Yang Ditemui Mati Dalam Lubang.


Apa punya ganas la remaja sekarang. Orang press2 enjin motor pun sampai kena bunuh. Yela. Ko marah. Tapi cukup sampai menegur sudahla. Yang p kejar sampai mati anak orang tue dah kenapa?

Akai takdak.

Betul aku cakap.

Akai takdak.

Orang2 macam neh jangan bagi duduk kat Malaysia. Hantar p Palestine sana. Biar depa tahu kesengsaraan mempertahankan nyawa bagaimana. Tak la suka2 nak rentap nyawa orang.

Bingai.

Seremban: Polis sudah menahan sepasang kekasih berusia 21 tahun dan 19 tahun disyaki terbabit pembunuhan seorang kakitangan Kompleks Sukan Nilai, Amir Fazli Suhaimi, 18, yang ditemui tertiarap di sebuah lubang di tapak pembinaan Batu 3, Jalan Labu di sini, semalam.

Sumber polis berkata, pihaknya menahan suspek lelaki berusia 21 tahun yang juga kakitangan Majlis Perbandaran Seremban (MPS) bersama kekasihnya berusia 19 tahun di Ampangan di sini, kira-kira jam 6 petang semalam.


Katanya, kedua dua suspek bersama tiga yang masih bebas disyaki menyebabkan kematian Amir Fazli yang dihimpit menggunakan motosikal sebelum mangsa terjatuh dan dipercayai dipukul hingga terbunuh di lokasi kejadian.

Katanya, pihaknya akan memohon reman kedua dua suspek jam 2 petang ini di Mahkamah Seremban selain memburu tiga lagi suspek yang masih menghilangkan diri.

"Siasatan awal mendapati punca kejadian disebabkan mangsa yang menunggang motosikal jenis Yamaha 125Z membunyikan enjin motosikal kepada suspek di sebuah persimpangan lampu isyarat di Senawang sebelum dia dikejar hingga ke Jalan Labu.

"Akhirnya mangsa terjatuh daripada motosikal dan dipercayai dipukul hingga terbunuh," katanya, Menurutnya, kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh -HM-

Share this :

Previous
Next Post »