Blogger Pro UMNO Bangang, Tembak Kita Balik - Marah Najib Dalam PAU.


Kesian.

Tak pasal2 dapat bangang. 

Lepas tue slumber badak plak si Najib mengaku depa bayar BLOGGER secara TERANG-TERANGAN. Tak cover langsung. Cuba baca cerita2 yang disebarkan oleh blogger2 BN. Bersepah fitnah dan auta.

Bukan isu bayaran yang dipertikaikan. Tapi topic yang dibahaskan. Kalau dah dibayar tue buat la cara dibayar. Bawa la isu2 yang relevan untuk perhatian pihak2 berkaitan. Ini jaja isu fitnah la merepek la. Membazir je bayar malaon2 tak berguna macam tue. Buang duit. Tah duit sapa la yang digunakan untuk bayar blogger2 UMNO.

Haha.

Baca ;

Presiden UMNO, Datuk Seri Najib Razak mengecam sikap sebilangan blogger pro UMNO yang bertindak menyerang pemimpin parti atas dasar 'friendly fire'.

Perdana Menteri itu berkata, blogger yang menyatakan prinsip menyokong parti UMNO sewajarnya lebih fokus menyerang pemimpin pembangkang jika benar mahu parti teras Barisan Nasional (BN) itu terus kekal sebagai pemerintah kerajaan.

“Saya setuju kata Datuk Zahid yang kata bloggers kita ni kadang-kadang tembak kita.

"Dalam istilah perang, friendly fire. Friendly fire is not friendly," katanya dalam ucapan penggulungan pada Perhimpunan Agung UMNO di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini hari ini.

Beliau menegaskan, blogger pro UMNO seharusnya menjadi benteng dalam peperangan dengan parti lawan dan bukan bertindak menyerang sesama sendiri.

“Bloggers kita ni cari makan dengan siapa? Pergilah tembak pembangkang.

Itu cara kita nak menang dalam peperangan. Jangan perang sesama sendiri. Tak masuk akal. Bangang,” tegasnya ~RakyatNews

Jom Monetize Aplikasi Anda Dengan StartApp

JualBeli Motor Dan Segala Kelengkapan Permotoran Disini

100Mbps Hanya RM149 Dengan Time Internet

BolehCompare : Portal Perbandingan Perkhidmatan Yang Pertama Di Malaysia

Share this :

Previous
Next Post »