Unit Amal Dilempang 3 Kali Selepas Hantar Bantuan Untuk Mangsa Banjir.

Seorang anggota unit amal yang baru selesai mengagihkan bantuan kepada mangsa banjir telah ditampar sebanyak 3 kali di pipinya oleh seseorang yang dikenali dengan nama 'Mael Treler' ketika ditahan di tengah jalan sewaktu dalam perjalanan menuju ke rumah.

Sebelum ditampar sebanyak 3 kali oleh individu tersebut, anggota unit amal itu terlebih dahulu ditanyakan soalan sebab mengagihkan bantuan kepada mangsa banjir sebelum secara tiba-tiba dia ditampar di muka sebanyak 3 kali oleh lelaki itu.

Selepas di lempang tanpa diketahui punca, anggota unit amal tersebut membuat laporan polis atas faktor2 keselamatan.

Berikut adalah laporan polis dan keterangan yang dipetik menerusi facebook ;Laporan polis di atas penuh dengan kesalahan ejaan. Macam mana la dia dilantik menjadi anggota polis. Berterabur ayat. Walaupun anggota polis yang ditugaskan untuk mencatat aduan perlu mengikut sebijik2 percakapan si pengadu tetapi apa salahnya membantu si pengadu agar dia dapat menceritakan kronologi kejadian dengan lebih tersusun.

Dan apa jadahnya si Mael Treler neh nak melempang orang yang agih bantuan. Nasib baik tak berterabur gigi orang tue. Sampai naik bengang dibuatnya. Bodoh punya Mael Treler.

HA HA HA

Jom Monetize Aplikasi Anda Dengan StartApp

Dimsum : Must watch for Asian drama

Share this :

Previous
Next Post »