Ini Kisah Netizens VS Penyampai Berita TV3 Mohd Izwan Azir. - Baca Berita Fitnah, Ke Neraka Tempatnya Nanti Kecam Netizens Kepada Pembaca Berita TV3.

Siapa yang tak mengenali penyampai berita terkenal dari Buletin Utama, Mohd Izwan Azir? Rasa-rasanya satu Malaysia mengenali dia.


Baru-baru neh menerusi satu group pro pembangkang, mereka telah menyebarkan satu gambar bagi mengecam pembaca berita tersebut kerana terlalu kerap membacakan berita2 fitnah yang mana ianya tidak berpihak kepada pembangkang. Ini apa yang mereka bincangkan.Perbincangan mengenai Izwan Azir itu mendapat perhatian netizens. Ramai yang menyokong kecaman terhadap pembaca berita berkenaan. Yang LIKE dan SHARE pun agak ramai menandakan mereka bersetuju dengan kata-kata yang tertera pada poster dan post tersebut.

Dan, dengan tidak disangka-sangka, kecaman netizens terhadap Izwan Azir itu sampai ke pengetahuan Izwan.

Dan ini adalah respon Izwan.

 
Ini pula respon penyokong-penyokongnya yang memberikan semangat kepada Izwan.Sekadar baca skrip. Bukannya salahnya. Arahan pihak atasan. Hanya mengikut kata kerana itu tugasan dan kerjanya.

Haha.

Bagaimana? Apakah netizens mahu menerima alasan ini dan menarik balik kata-kata kesat terhadap pembaca berita tv3 Izwan Azir ataupun teruskan mengecam dia?

Share this :

Previous
Next Post »