Faizal Tahir Troll Jamal Kaw-Kaw.

Nampaknya Jamal memang menjadi kebencian rata-rata rakyat Malaysia. Tidak hanya dibenci oleh orang biasa bahkan oleh golongan artis juga.

Sebelum ini Siti dan Yassin telah mengkritik Jamal di media sosial mereka dan ianya viral sehingga menimbulkan rasa kemarahan di ahti Jamal dan para penyokongnya.

Namun tidak hanya Siti dan Yassin, Faizal Tahir rupanya turut menyindir Jamal pada hari kejadian kecohnya Jamal bertuala ke SUK Selangor baru-baru ini atas alasan menuntut air untuk mandi.

 
"Dengar kata buku ni bagus. Abang Jamallullair Tadaq kita penulisnya. Sapa dah baca, bagi la review sikit" - Faizal Tahir

Sungguhpun rata-rata followers Faizal Tahir bersetuju dan menyokong troll tersebut terdapat beberapa kerat penyokong Jamal yang mengkritik Faizal di status berkenaan.

Komen yang dilontarkan oleh penyokong Jamal itu bagaimanapun tidak dapat dikesan. Mungkin seperti Jamal yang lari laju-laju ketika Ratu Naga ke rumahnya hantar air, seperti itulah penyokong Jamal menghilangkan diri laju-laju selepas hebat dibantai oleh peminat2 Faizal Tahir di status berkenaan. Haha! - Sozcyili.

Jom Monetize Aplikasi Anda Dengan StartApp

Dimsum : Must watch for Asian drama

Share this :

Previous
Next Post »